Η ίδρυση της EuroBakers


Η εταιρεία J.P.S EuroBakers Ltd ιδρύθηκε στις 7 Μαρτίου 2005 μετά από την συγχώνευση των εταιρειών E.S.P.E Baker Ltd και P.Y. Donut Time Ltd.

Έκτοτε, με εφόδια το μεράκι και την αγάπη για την αρτοποιία και την παράδοση, ξεκινήσαμε μια επιτυχημένη πορεία ικανοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις βασικές διατροφικές σας ανάγκες.

 

E.S.P.E. Bakery Ltd


Η εταιρεία E.S.P.E Baker Ltd ξεκίνησε της δραστηριότητες της το 1994 στο Παραλίμνι και ασχολείτο με την παραγωγή προϊόντων αρτοποιεία και ζαχαροπλαστικής, για τις ανάγκες του πρατηρίου της ως επίσης και για χοντρικές πωλήσεις.

P.Y. Donut Time LTD


Η εταιρεία P.Y. Donut Time Ltd ξεκίνησε της δραστηριότητες της το 1994 στη Δερύνεια και ασχολείτο με την παραγωγή donut, danish, croissant κ.α. τα οποία πωλούσε χοντρικός στην τουριστική περιοχή Αμμοχώστου. Ασχολείτο επίσης και με εισαγωγές διαφόρων κατεψυγμένων ψωμιών και γλυκών.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις


Το έτος 2007 η νέα εταιρεία πλέον J.P.S EuroBakers Ltd ανέγειρε υπερσύχρονο εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή Φρενάρου, πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και με προδιαγραφές H.A.C.C.P. & I.S.O. που κατασκευάζει όλων των ειδών αρτοποιείματα. Ταυτόχρονα δημιουργήθηκε και τμήμα ζαχαροπλαστικής.

Δημιουργήσαμε μεγάλους χώρους κατάψυξης για τα προϊόντα που εισάγουμε από το εξωτερικό όσο επίσης και για τα προϊόντα που παράγουμε τα οποία διατίθονται στην αγορά υπό κατεψυγμένης μορφής.

Η EuroBakers σήμερα


Η εταιρεία σήμερα διαθέτει 3 υποκαταστήματα στο Παραλίμνι, στη Σωτήρα και στην Αγία Νάπα. Επίσης τροφοδοτεί παγκυπρίως ξενοδοχεία, σουπερμάρκετ, εστιατόρια, catering, take away, και φούρνους με προϊόντα αρτοποιείας και ζαχαροπλαστικής.